Over BTTB

 

Peter Helmig, founder & owner: ‘Flexibiliteit en betrouwbaarheid definiëren mij als bouwtechnisch tekenaar. De liefde voor mijn vakgebied gaat verder dan slechts een product op tafel leggen waar de betrokken bouwkundige partijen mee kunnen werken, maar zit vooral in telkens weer een vertaling van woon – en werkwensen realiseren. Het moment dat de klant beseft dat we een droom net een stapje verder getild hebben, daar doe ik het voor. Met oog voor detail, praktisch inzicht en door out of the box te denken, werk ik steeds weer naar het hoogst haalbare resultaat . Ik ben pas tevreden als u dat bent.’ 

 

VOOR WIE WERKEN WIJ?

BTTB Helmig heeft alles in huis. Daarom tekenen, regelen en bewegen wij ons in zowel de particulieren als de zakelijke markt.

Particulier.

BTTB Helmig houdt niet van kant-en-klare plannen. Wij willen weten wat voor u belangrijk is. Hoe zien uw wensen eruit?

Soms kunnen we dit al realiseren door een paar kleine details aan te passen. Een ander perspectief, verbluffende lichtinval of het gebruik van spannende materialen. Het kan soms net dat beetje extra geven. Of toch een compleet nieuw plan vanaf de start? Uw wens en uw budget staan  bij ons voorop.

Zakelijk.

Wij pakken het graag wat grootser aan en denken van harte mee hoe u uw bedrijfsvisie het beste kan uitdragen. BTTB Helmig heeft tevens ervaring het ontwerp van appartementencomplexen, bedrijfspanden, zwembaden en grote transformatieprojecten. Met jarenlange ervaring kunt u rekenen op deskundigheid. BTTB Helmig heeft een unieke aanpak: Wij bieden het hele verhaal op een tekening. Van bestaande situatie, tot constructief bouwkundig tekenwerk tot de fijne afwerking. Lekker overzichtelijk.

Of u nu wilt renoveren, transformeren, of voor nieuw- of verbouw kiest: op ons kunt u bouwen.