Over BTTB

 

Peter Helmig, founder & owner: ‘Flexibiliteit en betrouwbaarheid definieert mij als bouwtechnisch tekenaar. De liefde voor mijn vakgebied gaat verder dan slechts een product op tafel leggen waar de betrokken bouwkundige partijen mee kunnen werken, maar zit ook in telkens weer een vertaling van woon en werkwensen. Het moment dat de klant beseft dat we een droom net en stapje verder getild hebben. Ik werk graag met de betrokken partijen en met oog voor detail steeds weer het hoogst haalbare en foutloos resultaat neerzetten. Samen naar een ultiem champagnemoment.’ 

 

VOOR WIE WERKEN WIJ?

BTTB Helmig heeft alles in huis. Daarom tekenen, regelen en bewegen wij ons in zowel de particulieren als de zakelijke markt.

Particulier.

BTTBHelmig houdt niet van kant-en-klare plannen. Wij willen weten wat belangrijk voor u is. Hoe ziet uw ultieme woongenot- en comfort eruit?

Soms kunnen we dit al realiseren door een paar kleine details aan te passen. Een ander perspectief, verbluffende lichtinval of het gebruik van spannende materialen kan soms net dat beetje extra geven. Of toch een compleet nieuw plan vanaf de start? Uw wens en budget staan voorop.

Zakelijk.

Wij pakken het graag wat grootser aan en denken van harte mee hoe u bedrijfsvisie het beste kan uitdragen. BTTBHelmig heeft tevens ervaring het ontwerp van appartementencomplexen, bedrijfspanden, zwembaden en grote transformatieprojecten. Met jarenlange ervaring kunt u rekenen op deskundigheid. BTTB Helmig heeft een unieke aanpak: Wij bieden het hele verhaal op een tekening. Van bestaande situatie, tot constructief bouwkundig tekenwerk tot de fijne afwerking. Lekker overzichtelijk.

Of u nu wilt renoveren, transformeren, of voor nieuw- of verbouw kiest: op ons kunt u bouwen.

Peter is nuchter en heeft ongelooflijk veel talent. Ik ben ontzettend tevreden met mijn aanbouw en de familie ook.
Een droom die uitkomt.

Lotte 14 november 2018

default image

'Erg plezierig om mee te werken, tijd wordt genomen om in het voortraject alles duidelijk te hebben. Niet pushen om verder te gaan. Je kunt echt zelf bepalen wat je wil echter worden de verschillende inzichten wel besproken zodat alle opties open staan.
Gr gerard'.

Gerard 14 november 2018

Open chat