Carport en verbouwing woning te Someren

Opdracht: het bestaande bijgebouw in de tuin betrekken bij het woonhuis en een bijpassende carport realiseren.

De huidige woning was voorzien van een bijgebouw (garage /werkplaats) in de tuin. Opdrachtgever had de wens om het bijgebouw te verbinden met het woonhuis en een extra woon-/leefkamer te creëren. Doordat beide gebouwen verschillend waren van opstelling,  afmeting en dakhelling is een ontwerp gemaakt dat beiden toch tot een eenheid verbindt. Hiervoor is wederom een totaalplan opgesteld. Hierin zijn alle wensen en toekomst scenario’s besproken. Eventuele voorbereidingen voor een extra badkamer en slaapkamer zijn meegenomen in dit totaalplan. Dus ze kunnen nog steeds alle kanten op met deze investering. Tot slot wilde de opdrachtgevers graag nog een carport / overkapping aan de voorzijde. Ook dit is gerealiseerd in de stijl van het woonhuis en verbouwing met oog op detail en veel lichtinval.

Voor

Ontwerp

Na