Showroomkeuken en lounge te Eindhoven

Opdracht: een reeds gekochte showroomkeuken integreren in de bestaande woning een lounge in de tuin realiseren.

De opdrachtgever had al een keuken gekocht en deze moest in de bestaande ruimte geïntegreerd worden. Door het puzzelen met de verschillende onderdelen is een open en lichte keukenruimte gerealiseerd. Naast dit ontwerp was er ook nog de vraag of er een ontwerp gemaakt kon worden voor de bergruimte in de tuin. Een traditionele berging zou te veel ruimte opeisen en te veel lichtval wegnemen in de tuin. Dit is opgelost door een ontwerp te maken waarbij van de schuttingen kasten zijn gemaakt en een overkapping is geplaatst. Op deze manier is meer ruimte overgebleven voor de tuin en kon tevens een leuke loungehoek gecreëerd worden.

Voor

Ontwerp

Na